Happy Birthday Anakanda Nabilah 11/11

Happy Birthday Anakanda Nabilah 11/11

ASSALAMUALAIKUM & Salam jumaat adinda bloggers semua
Hari ni 11/11 adalah hari ulangtahun anakanda kaknoor yang ke3 Nabilah
Sejak belajar di luar negara, tahun ni lah dapat sambut birthday bersama family
Dah 6 tahun sambut birthday bersama kenkawan
Walaupun takde lah apa sangat birthday ni kan
Tapi bagi anak-anak memang bermakna jugak lah
Kalau kita menghargai hari kelahiran nya kan
Lainlah kita yang dah tak muda ni..




Ini semasa anakanda Nabilah di Bath United Kingdom
Alhamdulillah sekarang dah habis belajar dan graduate dah pun



Cukup lah gambar saja sebagai kenangan belajar di luar negara kan
Kalau takde gambar takdelah kenangan ye dak!!





Dah sejuk snagat lah tu sampai dah tak daya berjalan hehee..



Bolehlah mama tumpang dua kaki kannn



NI masa kaknoor ikut anakanda sulung Dr Faizah yang viva awal tahun lepas



Nak berselfie lah tu kannnn



INi paling latest bulan Jun 2016 
Alhamdulillah anakanda Nabilah dah graduate
Ijazah Sarjana Muda dalam Chemistry
Sekarang sedang menunggu untuk mengambil Master of Education di UBD



Sessi bergambar bersama para graduan yang lain
Nasib lah orang belah kita ni kecik sikit dapat lah berdiri kat depan kan
Kalau tinggi alamat kena diri kat belakang lah 


Dah jadi trend kalau tak lambung topi tu tak sah lah kannnn
Ikut saja lah kang cakap ketinggalan pulak



Mama doa kan semoga anakanda Nabilah menjadi muslimah yang cemerlang
Dalam kehidupan dan kerjaya nanti



Alhamdulillah sekarang dah tak fikir belajar lagi
Dah balik rumah sendiri, mama yang masakan
Cakap je nak makan apa pasti ada punya hehee




Nak jugak tu makcik dan pakcik ni kan
Jangan marah tau, orang lain yang birthday orang lain pun tumpang jugak ni



Oklah sampai disini dulu
Mama selalu mendoakan yang terbaik untuk semua anak-anak mama
Semoga Allah melindungi anakanda Nabilah walaupun dimana pun berada
Bahagia di dunia dan di akhirat..

34 comments:

  1. saya tertarik dengan beg anyam dalam gambar atas sekali..hehe.Selamat hari jadi Nabilah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Sal beg tu dari Brunei dibawa utk dibagi pada kawan anak kaknoor omputih lah sbb diaorang mmg suka beg mcm tu

      Delete
  2. Sweetnya anakanda Nabilah ni KakNoor.
    Anak yg menyejukkan mata memandang

    Happy birthday dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih kakzakie ur wish
      Alhamdulillahhhh amennn

      Delete
  3. Selamat Hari Lahir buat Nabilah Kak..moga terus cemerlang dlm segala hal..menyejukkan hati Ibu & ayah... ayu ja muka... sampaikan salam dr Sabah ye Kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimaksih utk Atie yg sudi wish nabilah
      Insya Allah nnt kaknoor sampaikan salam orang sabahan ni ya hehe

      Delete
  4. Bertuah anak Kak Noor dapat study kat overseas. PH ucapkan Happy Birthday pada Nabilah, semoga apa jua yang dicita-citakan dapat dicapai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx PH ur wish utk anak kaknoor
      Cita2 tinggi Ph semoga tercapailah hendaknya apa yg diidamkan

      Delete
  5. Alhamdulilah semua anak2 kak noor berjaya..sejuk je mata nengoknya
    hb besday to nabilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru berjaya dalam pelajaran El belum lagi masuk alam kerjaya, mudahan berjaya didalam kerjaya dan kehidupan yg serba mencabar ni

      Delete
  6. Hepi besday Nabilah ......moga terus cemerlang dunia dan akhirat..stay cute

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..selamat ulangtahun kelahiran Nabilah..moga terus hidup berpaksikan syahadah dan syarak..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx PC alhamdulillahh ameenn ya robbal alamaennn

      Delete

  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

    ReplyDelete
  9. Hepi besday Nabilah..
    Semoga berjaya dunia n akhirat..
    Manis orgnya

    ReplyDelete
  10. Happy birthday ! Alhamdulillah brjaya dh stu step :) insyaAllah strusnya pn dprmudhkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx Mek semoga Allah permudahkan step2 seterusnya amennn

      Delete
  11. Happy belated birthday Nabilah..
    Beruntung nabilah dpt mama yg rajin segalanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Nabilah ni rajin ke Yatie hahaa
      Btw thanks bnayakkk naaa

      Delete
  12. happy bday adik nabilah, untungla mama dia. Tahniah gak pada kaknoor. semoga anakanda terus jadi penyejuk hati ayah dan bonda

    ReplyDelete
  13. Tahniah Nabilah..... Hepy bezday jugak buat Nabilah, moga makbul doa mama. Hihi ...sayakan KN walau tak berapa nak muda, tapi kalau sampai bezday ke, sampai hari anniversary ke memang sawan jugaklah haha..... Ni baru betul kilauan tak sedar diri gamaknya KN haha

    ReplyDelete
  14. happy birthday Nabila. Tahniah Noor..anak2 cemerlang semuanya..

    ReplyDelete
  15. Happy bday to Nabila, cantik orangya..mana tumpah kuah kalau tak ke nasi :)

    ReplyDelete
  16. wah, untungnya anak bljar oversea, scara tak lngsung mak ayh pun blh tumpang pi oversea skali..

    ReplyDelete
  17. salam singgah. Selamat hari jadi Nabilah! :)

    ReplyDelete
  18. seronoknyaa.. tahniah kak nabilah da grad and happy birthday semoga pnjg umur :D

    ReplyDelete
  19. Teringinnya nak pergi luar negara :) Syabas untuk kakak dan anak. Semoga anak puan dapat jadi pencen kubur yang baik lepas ni. Amin

    ReplyDelete
  20. Kaknor,
    Sampaikan ucapan tahniah saya kpd nabila. (Birthday dgn graduasi). Semoga Nabilah menjadi muslimah yang cemerlang. Amin.

    Jangan lupa kaknoor ucapan saya tu.

    ReplyDelete
  21. selamat ulang tahun nabilah !! seronoknya tengok gambar2 semua tu

    ReplyDelete
  22. cantik gambar-gambarnya kak.. permandangan tu cantik sebab bersih kan? happy birthday nabilah! semoga terus dikurniakan kejayaan di dunia dan akhirat..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home