My Fridge Magnet

My Fridge Magnet

Assalamualaikum dan salam selasa
Hari ni dapur tutup kejab
Cuma nak fokas pada petiais je
Semenjak dua menjak anak-anak belajar oversea ni
Bermula dari sana lah koleksi fridge magnet ni bermula 
Kalau di kumpulkan bertahun-tahun memang dah tak muat
Satu petiais, dua petiais dan tiga petiais hahaha
Tak payah lah dok berceloteh lagi jom kita tengok kat bawah

 

Baru-baru ni anak kaknoor dah susun cantik2 tapi bila datang cucu memang jadi mainan lah fm ni, walaupun mainan nya banyak berbakul2 sudu garpu dan fm jugak jadi pilihan.

 

Kalau tak hilang rasa nya memang tak cukup petiais ni 

 

Dah jadi rojak koleksi fm ni macam-macam ada..

 



Tengoklah dah terok semuanya kan..
Ada yang patah jugak tu, tapi still ada magnet oklah tu kan
Kalau ditotalkan entah ribuan jugak ni 
Bila difikirkan memang membazir 
Banyak duit dilaburkan disini hanya untuk kepuasan 
Ye dak!! 
Lepas ni kalau travel pun memang fikir 2x samaada nak beli ke tidak...

22 comments:

  1. uish... banyak nye kak noor.

    beli peti ais sebab nak letak magnet jadinya nanti ... hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu dah kes membazir sngtctu Huda kalau beli petiais utk letak magnet semata kann

      Delete
  2. Wah banyaknya koleksi fm..kat rumah adale satu dua itupun hadiah kwn2 blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah serik dh malas nk membazir dah P cukup lah tu apa yg ada

      Delete
  3. Cukup lah tu Nur tk mau beli dah hehee

    ReplyDelete
  4. ade yg kite same :)
    mek biasa orang bg je. several tempat yg mek beli bile travel :) so masih trkawal lagi la traffic FM kat petis ais tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Mek kaknoor pun kadang2 terbeli yg sama jugak sbb tk perasan sudah ada hahaa, agaknya yg mana satu yg sama tu Mek

      Delete
  5. Kak Noor, banyaknya FM! PH punya cuma cover bahagian atas aje hah..hah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tk kisahlah tu PH janji adooo oklh tu
      Lama2 rasa kaknoor pasti akan turun kebawah jugak kan

      Delete
  6. KakNoor inform anak-anak KakNoor kalau dah tak ada tempat nak tepek suruh dia pos ke JB hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa boleh aje kakzakie cepat bagi alamatt hehe

      Delete
  7. waduh... banyak nya kak noor...
    cantik bile dh penuh gitu... dana nyer FM baru separuh peti ais dh kene bt main ngn aiyan... last2 mls nk simpan, mana yg cun2 dh ilang magnetnya aiyan bt main

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pun dah banyak hilang jugak Dana
      Yg kecik2 iman ingt mainan dia
      Redo jelah semuanya lesap

      Delete
  8. banyaknya.. Eyda punya FM pun dah banyak hilang, kena start kumpul balik.. meh laa hantar kat Eyda kalau kak Noor tak mau.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak boleh saja sebelum bertukar fikiran cepat bg address eyda hehe

      Delete
    2. yeay kak Noor nak bagi FM.. nanti eyda email..

      Delete
  9. Kalau pikir duit mmg tak berhias kita KN hihi....Jadinya kita pejam mata ajelah KN. Benda dah lepas....
    Bibik KN lap selalu ke FM tu....mcm bersih tak berhabuk jer ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anom bibik dah larik dah
      Skrg no bibik, semua anak2 kaknoor jadikan diaorang bibikk kaknoor hahaha

      Delete
  10. Wah banyaknya...Dulu suka FM ni..Tapi sekarang dah malas nak kumpul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaknoor pun skrg ni dah slow dan rasa nya tk mau beli dah membazir je kann

      Delete
  11. mmg kalau travel mana2, rasa nk beli mcm2 FM..utk kenang2an..tapi bila fikir2 beratus-ratus RM utk FM..mmg mmbazir..terpaksa tahan hati, tutup mata..hihi..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home