Tempahan Minggu Lepas

Tempahan Minggu Lepas


Assalamualaikum dan selamat pagi
Busy-busy minggu lepas dengan segala tempahan ni
Beratus-ratus biji karipap frozen dan yang di goreng
Mix tart yang menjadi kegemaran customer masa ni
Semua resepi memang dah ada dalam blog kaknoor
Kalau ada yang mau mencuba membuat bolehlah klik kat nama kueh di bawah ok.







Sebenarnya ini ada dari seorang customer je tau
Tak kisahlah tu asalkan bagitau lebih awal kaknoor akan cuba buat semampu nya..




Close-up sikit my mix tart ni cantik tak kakton?? hehee


Mesti ada yang tergoda kan
Meh lah sapa nak order time cuti-cuti ni hehee
January nanti memang tuan tanah takde tau!!



Oklah salam manis tanpa gula dari kaknoor
Hanya manis dalam segala tart ni je kaknoor kirimkan untuk kalian semua
Sila kan jemput sorang sedikit ya..
Orang Brunei boleh whatsapp kaknoor jika mau merasa ok
+673 8739160


20 comments:

  1. cantiknya mix tart..nk bercuti kemana januari ni noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks P
      Hehehe insya Allah nnt akan di update

      Delete
  2. ya Allah kak noor... kite ni kalau dkt mmg udah dana ngoder ngn akak...
    tgk tu pun dh telan2 liur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana, itulah mmg tkde rezeki Dana lah tu
      Kecuali meh Brunei akak bgi free mkn semua tart tu tau

      Delete
  3. Cantik2 dan comel2 tart yang Kak Noor buat. PH teringin lah dengan karipap. Tapi sayang PH kat KL. Kalau tidak, mesti order dengan Kak Noor dan dapat makan puas2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Karipap frozen ada ni PH
      Tpi syglah tkdpt nk pos
      Jomlah jalan2 brunei PH tkkan nk dok KL je kot hehe

      Delete
  4. cantik susunan tart, menarik...banyaknya, akak buat sorang2 je ke..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Rezeki dari Allah swt untuk insan yang berusaha. Semoga berterusan kak Noor

    ReplyDelete
  6. Aduh..Aduh... mata kakak seiring dgn lidah terus teringin nak rasa hihi..
    KakNoor ni kreatif bukan aje pandai buat tapi cara susun tu yg tambah menarik.

    ReplyDelete
  7. ya Allah ya Allah ya Allahhhhhh
    nape comel sgt kuih2 kak noor ni haaa
    ternganga kita tengok tau
    nti nak cuba lah buat

    ReplyDelete
  8. el bookmark this page takut terlupa hihi

    ReplyDelete
  9. makaih !!! terliur.. hee~ semakin scroll ke bawah, semakin berdebar debar..

    ReplyDelete
  10. Assalam Kak Noor,
    wah!...banyak tempahan kak noor buat ya...
    salute lah kat kak noor..kita kalau ambil tempahan sikit aje dah melepek..
    itu baru sekali2 kalau tiap2 hari or minggu..macam manalah agaknya kan..:)

    ReplyDelete
  11. Nk ke mn tu cik Nor jnuary.. Alhamdulilah rezeki sntiada ada.. Moga d murahkn rezeki sntiasa

    ReplyDelete
  12. Comelnya.....cantik sangat seni Kak Noor.

    ReplyDelete
  13. Cantiknyaaa..kalau ni kat depan mata, tengok je sbb nak makan cantik..haha

    ReplyDelete
  14. Kalau ke Brunei, kena bagitahu kak noor! Nak sangat merasa hasil air tangan kak noor :)

    ReplyDelete
  15. KN nak kemana pulak Januari nanti? Nak ke oversea lagi lew tu. Nak itutttt....hihi...

    Kalaulah KN duk dekat rasa nak menuntut ilmu jer dgn KN

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home