Selamat Hari Lahir Untuk Bungsu Mama

Selamat Hari Lahir Untuk Bungsu Mama


Assalamualaikum semua nya
Salam jumaat dari Brunei Darussalam 
Hari ni 6hb januari 2017 genap lah usia si bungsu kaknoor ni 18 tahun
Tapi dari rupa nya dah macam 20-an ke 30-an kan
Berjangup berjambang puas disuruh potong, memanglah ikut sunnah tapi masih sekolah kan
Sampai kena tulis surat pada yang berkenaan di sekolahnya
Cakap ini memang muslim punya rule's
Itulah anakanda kaknoor Nabil ni kalau ya cakap itu itu lah
Takpe lah asalkan dia happy mama hanya mendoakan yang baik-baik untuk putera sorang ni




Tengoklah dari kecik hingga kini mama sanggup korek album lama
Nasib baik dulu-dulu kalau ambik gambar memang di cuci dan buat album 
Bolehlah korek balik jika perlu
Memang dulu Nabil agak berisi sekarang ni dah pandai nak jaga badan
Breakfast pun dah tak mau yang berat-berat
Makan nasi pun sedikit cuma meratah sayur dan lauk je
Lepas tu asal ada cuti ke weekend memang main badminton je kerja nya
Tengoklah sampai dah tinggi lampai
Banyak baju lama yang dah boleh pakai 


Mama hanya nak Nabil jadi insan berguna pada bangsa, negara, agama dan semestinya pada keluarga lah, semoga berjaya dalam pelajaran dunia dan akhirat. INsya Allah mama doakan Nabil mendapat keputusan cemerlang dalam Alevel bulan Mei dan Jun nanti. Mudahan dapat mengikut jejak 4 orang kakaknya yang dapat belajar di luar negara selepas Alevel nanti ameenn..

14 comments:

  1. Sabah Helwah Nabil...

    Makcik Aamiinkan doa Mama buat Nabil.

    Aamiin Ya Rabbal Alamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AllahhuAkbar!

      Nak taip Sanah jadi Sabah pulak.

      Sanah Helwah Nabil...

      Delete
  2. Selamat Hari Lahir Nabil, moga ALLAH SWT sentiasa merahmati & melindungi awak dimana saja. Moga terus cemerlang dunia akhirat.aamin~

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, dah besar anak kak noor ya. Kak noor tinggal di brunei ke?😃
    .
    Baru tau ni

    ReplyDelete
  4. Tengok gambar Nabil masa kecik macam cucu KakNoor kan.. cuma mata dia bulat cucu KakNoor mata macam anak Korea hihi...

    Sanah Helwah buat anakanda Nabil:)

    ReplyDelete
  5. Anak lelaki ni memang begitu kaknoor, masa kecil montel..bila dah besar makin kurus meninggi

    Selamat Hari Lahir buat Nabil!

    ReplyDelete
  6. Kak Noor, wah hensem gak si pemuda ni hee..hee.. Nampak very matured lah. Gambar masa kecik tu cute, montel :)

    ReplyDelete
  7. Selamat ulang tahun buat anak bujang Kak Noor nan ganteng itu... In shaa Allah terus menjadi anak yang soleh!

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Nabil moga sukses dunia akhirat

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir buat nabil
    moga trs mjadi ank y baik, taat pada ibubapa & agama..aamin

    ReplyDelete
  10. Salam kenal kak noor. 1st time lady terjenguk sini. Jalan2 terus menuju ke sini. Salam dari Malaysia kak.

    Selamat hari lahir buat anak bongsu kak nor. Semoga jadi anak yang soleh, pemimpin tangan ibu ke SyurgaNya. Ameenn.

    ReplyDelete
  11. Nasib dah tengok gambo kat FB. Kenapa tak letak gambo Nabil KN?

    Ohh baru 18 tahun rupanya....
    Yelahkan mmg le sunnah tp ....tak payah tapi tapilah KN. Nak buat mcmana dia dah suka. Pulak tu mmg sunnah...

    Hepy Bezday Nabil...

    ReplyDelete
  12. Rasanya saya tengok blog guna hp kot tak keluar gambarnya

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home