Alhamdulillah Yang Ditunggu Dah Selesai

Alhamdulillah Yang Ditunggu Dah Selesai


Assalamualaikum 
Salam sejahtera untuk pada yang sudi singgah disini
Alhamdulillah majlis pernikahan diantara anakanda kaknoor
Dr Noor Faizah dan Hafizzul dah selamat diadakan pada
17hb.  mac 2017 baru ini
Syukur sekali lagi kerana semua nya berjalan dengan lancar walaupun tuan rumah kelam kabut
pada mula nya, biasa lah mengadakan majlis yang besar begitu, tuan rumah memang tak senang duduk, asyik memikir je itu ini


Biarlah gambar menceritakan segala nya
Dulu masa tahun 2012 anak kedua kaknoor nikah, kaknoor letak banyak gambar kat blog ni.masa tu mood berblog memang 100 % hehe....
Ini anak pertama pulak nikah, kaknoor letak jugak lah gambar walaupun tak banyak sebab mood berblogging dah makin kurang, tapi demi untuk keadilan pada semua anak-anak biarlah mama berkorban sikit..






Bersama family dari Kedah, kakak, adik dan abang ipar jugak anak-anak cucu dan menantu kaknoor
Hanya sorang je anak kaknoor takde sebab masih di UK kesiannn....



Besan dan family nya 



Rakan-rakan anakanda Faizah yang sama-sama belajar di UK dulu sanggup datang ke Brunei untuk meramaikan majlis pernikahan ini, from UK dan Hong Kong jugak Brunei



Dr Susan dan partner nya..

Anakanda Nabil memberi sedikit ucapan dalam majlis pernikahan itu, terharu kaknoor :(



Adik dan kakak kaknoor sempat bergambar dengan banner tu,  sibuk sibuk kaknoor pun tak sempat bergambar sabo je lah kan, cukup sampai disini dulu, In Shaa Allah jika di izinkan Allah berjumpa lagi di lain entry, lepas ni maybe entry masak masak dan resepi lah ya..


27 comments:

  1. Alhamdulillah.. selesai semuanya. Tahniah ya kak bertambah ahli baru dalam family

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..selamat pengantin baru buat anak k.noor

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah selesai sudah...
    pasni kak noor jgk senyap lama2 nnti kami rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tunggu resepi baru kot Dana In Shaa Allah

      Delete
  4. Cantiknya anak kak nor...tahniah terima menantu yeyyy

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dan tahniah kak nor serta keluarga...

    ReplyDelete
  6. Tahniah knoor, menerima menantu lagi ye. Moga berbahagia rmh tgga mereka ye knoor.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah k.noor... Moga mempelai hidup rukun damai,diberkati dgn zuriat soleh & solehah dan sejahtera sentiasa. Aamiin.

    ReplyDelete
  8. Tahniah, Kak Noor. All went well so sekarang ni Kak Noor boleh rileks lah...

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH..Tahniah ye buat anakanda juga Kak Noor sefamily. Cantik kedua2 mempelai!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah dan tahniah menerima menantu. Muga kedua-dua pengantin baru hidup bahagia hingga ke akhir hayat. Aameen

    ReplyDelete
  11. Kenapa kita baca entry ni kita macam sebak je kak...alhamdulillah tahniah kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa sebak pulak Wa ��Kaknoor pun sedih jugak ni

      Delete
  12. Alhamdulillah..... Tahniah kaknoor sekeluarga dapat menantu baru. Semuga berbahagia selamanya. Aamiin

    ReplyDelete
  13. ALHAMDULILLAH SELAMAT SEMUANYA..TAHNIAH NOOR N FAMILI JG PASANGAN MEMPELAI MOGA KEKAL BERSAMA SELAMANYA..

    ReplyDelete
  14. Tahniah Noor dan family, bertambah ahli keluarga.

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum kaknor...tahniah2 bertambah ahli keluarga...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  16. Tahniah kak noor..dh dpt menantu..

    ReplyDelete
  17. Tahniah KN dapat menantu.... Yelah, anak yg no 2 buh gambo banyak, anak yg sulung buh gambo sikit...kang ada pulak yg merajuk KN hihi....Bukan susah pun.....
    Mesti penat ye KN walau bukan buat kat rumah....

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..
    Bila dah selesai baru lega fikiran ye KakNoor..

    Selamat Pengantin Baru buat Dr Faizah dan pasangan..
    Cantik bagai pinang dibelah dua..
    berseri-seri dengan senyuman..

    Tahniah buat KakNoor..
    Bertambah ahli keluarga akak :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home