Koleksi Nasi Lemak Kak Noor

Koleksi Nasi Lemak Kak Noor

Assalamualaikum semua nya yang masih sudi berkunjung kesini
Masih lagi dengan mood suam suam kuku untuk ber blog
Hari ni kaknoor ulang tayang resepi nasi lemak yang pernah kaknoor letakkan disini
Pada yang sudi dan teringin nak mencuba boleh lah klik pada link nya ok




Untuk nasi lemak pandan ni boleh klik kat 



Ini pulak nasi lemak biasa je tapi di "bukitkan" jadi lah nasi lemak bukit
Resepinya kat bawah ni



Yang last ni nasi katok//nasi biasa versi Brunei

17 comments:

  1. Assalamualaikum... selamat pagi... waaa sedapnya nasi lemak... dh lama tak makan nasi lemak... nnt nak buat la sendiri...

    ReplyDelete
  2. Sedapnya Kak Noor..
    Jadi lapar balik ni..walaupun dah sarapan

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa Kak Noor...esp ikan bilis dan telur puyuh tu

    ReplyDelete
  4. sedapnya..suka tengok food presentation Kak Noor..terbaikk..

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... betul cakap Nohas..presentation memang terbaikkk

    ReplyDelete
  6. kak noor ni msk ns lemak pun dia punya lauk bkn main banyak... mmg puas hati...

    ReplyDelete
  7. wahh., wak tenok gmbr nasi lemak pon sedapp., ;p

    ReplyDelete
  8. Sedapnya, Kak Noor. PH belum lagi try masak nasi lemak.

    ReplyDelete
  9. Mcm macam jenis nasi lemak ye KN..... Saya punya selalunya nasi lemak terabur KN hihi.... Sebab selalunya, lepas senduk, berterabur je dalam pinggan haha....

    ReplyDelete
  10. Kak Noor macam adik ipaq makchaq, rajin menghidang cantik2..
    Makchaq kalau nak cantik2 sikit surub anak2 la buat.. mak tak berseni..

    Tahniah terima menantu.. semoga kekal hingga ke syurga

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  12. Tengok seni hidangan pun dh tau sedap nasi lemak kak noor ni

    ReplyDelete
  13. Tengok seni hidangan pun dh tau sedap nasi lemak kak noor ni

    ReplyDelete
  14. Nasi lemak kalau lama tak makan boleh jadi rindu dan mengidam.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home