Mood Berblogging Merudum!!

Mood Berblogging Merudum!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera 
Dah berabuk blog ni tuan rumah lama sangat jenguk
Semakin hari semakin kurang mood untuk kesini
Tak tau lah kenapa jadi macam ni

Masa ni kaknoor memang sibuk sangat 
Lagi dua minggu ada majlis besar akan berlangsung
Seorang dari puteri kaknoor akan menjadi raja sehari
Jadi sebagai ibu dah tentulah sangat sibuk kan!! 

Lagipun lepas balik umrah sebulan lepas 
Memang mood jadi tak menentu 
Mungkin sebab letih dan banyak tugasan jugak
Masa untuk masuk kesini sangat terhad

 

Ini gambar family tahun 2010 tuan tanah masih muda cikit lah, anak-anak pun semuanya masih belajar belum ada yang graduated lagi, sekarang ni tinggal sorang je lagi dan tahun ni In Shaa Allah habislah... 

Maka nya sekarang ni kaknoor busy sangat 
Masak pun kadang tu cincai je 
Tengok lah lepas anakanda kaknoor kawin ni
Kalau masih belum datang mood
Mungkinkah blog ni akan tinggal nama saja 
Wallahuaklam 
Biarlah masa dan keadaan yang menentukan..

 

Semalam sapu-sapu laman rumah sempat lagi snap gambar orkid ni, nasib baik orkid kaknoor masih sudi berbunga
Kalau tak memang usang lah rumah dan blog kaknoor..


18 comments:

  1. sama la kak..,merundum gok ni.. masa x izinkan

    ReplyDelete
  2. ada hari merudum ada hari ok... huh

    ReplyDelete
  3. ptt la kak noor dh makin bizi... anak nk kawin rupenya

    kak noor buatlah persiapan apa yg ptt tp jgn la smapai tinggalkan trs blog nih...
    nnti kalu rindu camne

    ReplyDelete
  4. Sibuk sgt ya noor nnti bila dh selesai semua urusn msti dpt aktif blogging semula

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak Noor dapat menantu :) Harapan PH semoga majlis perkahwinan puteri Kak Noor berjalan lancar. Takde mood, ya Kak Noor? Memang kalau time sibuk, mood memang menjunam sampai takat zero. Takpe, take your time Kak Noor. Focus on the wedding dulu :)

    ReplyDelete
  6. sama lah kak noor, ana pun mood ke laut dah :)

    ReplyDelete
  7. Salam Kak noor...lama tak singgah sini...biasa la kak noor...kdg2 mmg ada mood merudum ni...bukan kak noor jer...noe pun ada gak...lagi pun kak noor kan sibuk...moga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  8. Mood berblog ni ada pasang surut jugak kak Noor. Saya pun mengalaminya. Penat tu, lepas balik umrah ni saya tengok kat FB dan Insta pun kak Noor jarang update.

    ReplyDelete
  9. meh meh jemput tengok cucu mak tok tu ;)

    ReplyDelete
  10. saya pun dh slow jg, nak BW je..selamat menyambut menantu, Kak Noor..semoga majlis berjalan lancar..

    ReplyDelete
  11. xper mkcik Noor, blog bukanlah hakmilik kekal., hehe2

    ReplyDelete
  12. tapi Kak Noor rajin update FB and Insta.. ok lah gak tu.
    at least tak terputus hubungan alam maya kita ni kan.
    saya pulak dah makin malas dgn FB. blog ni pun ada waktu nya dia hangat.
    if not, sejukkkk je.

    ReplyDelete
  13. Blog pakwi yg teruk merudum..tp slow2 la bg berdengung smula..hehe

    ReplyDelete
  14. Blog pakwi yg teruk merudum..tp slow2 la bg berdengung smula..hehe

    ReplyDelete
  15. Oh nak buat persiapan untuk anak kahwin ye, moga dipermudahkan segala urusan kak nor dan keluarga tapi janganlah sampai lupakan pula blog ni

    ReplyDelete
  16. Biasalah KN mood tu kadang ok kadang tak... Tapi janganlah terus terusan merudum. Nanti saya rindu macam mana?

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home