Boston Cream Pie Cupcakes Lazatnya..

Boston Cream Pie Cupcakes Lazatnya..


Assalamualaikum dan salam jumaat pada siapa saja yang masih sudi bertandang kesini, semoga kalian semua di dalam rahmat dan kasih sayang ALLAH hendaknya
ALLAHUMMA AAMIIN

RESEPI hari ni yang telah dibaking oleh anakanda Madihah  dua tiga hari lepas, memang sedap dan lembut jugak creamy didalam nya, memang menepati citarasa serumah, semuanya suka dengan cupcakes ni, ada permintaan untuk nak makan lagi sekali ni, mesti sedap sangat lah tu kan..




Resepinya pun mudah je boleh cuba nanti siapa yang "hantu" cupcakes tu..


 Ini cupcakes yang baru keluar dari oven masih hot...

Boleh klik kat SINI RESEPI CUPCAKES


 Madihah sedang masukkan cream dalam cupcakes

Agak banyak step lah tapi berbaloi membuat nya sebab sedap sangat, mesti cuba tau adik-adik Kak Noor semua ok..


Letakkan chocolate lagi, tula yang tak tahan sangat ni 

 Dideco sikit dengan warna warni ceria


 Wah mesti ada yang dah tak sabar nak ngap ni..


 Nampak kan ada cream kat dalam cupcakes tu


Gerenti memang tak cukup sebijik ni.
Jangan tunggu lama-lama untuk mencuba resepi ni ok..


12 comments:

  1. Replies
    1. memang sedap sangat Rai lembut dan berkrim menepati citarasa semua..

      Delete
  2. alahaiiii, terus rasa lapar balik pepetang ni.

    ReplyDelete
  3. Dapnya, Kak Noor! PH dah lama tak mambaking. Takde mood langsung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangat PH, kaknoor tau PH kan sedang berdiet kan mana dapat makan semua benda ni, tengok je lah dulu ok..

      Delete
  4. tengok foto Kak Noor dah tahu mesti sedap punya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak syak lagi Ana tak sampai beberapa jam dah licin ni

      Delete
  5. WAH CUPCAKE DGN COKLAT SEDAP TU

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home