My Scotch Bonnet Chilli

My Scotch Bonnet Chilli


Assalamua'laikum warahmatullah
Hari ni kaknoor nak  kongsikan aktiviti orang orang tua ni
Suka sangat dengan cili scotch bonnet ni
Untuk makluman cili ni memang pedas giler ni sebiji pun dah berdesing telinga ni..
Benih ni jauh ni naik plane sayang kan kalau tak tanam!!
Biarlah gambar saja yang bercerita ya supaya you all tak boring sangat membaca.



















Alhamdulillah dah penat memasak, suka keluar rumah tengok cili cili ni, bila dah masak nanti kaknoor show lah lagi ok, masak ni ada dalam 10 lebih pasu cili scotch bonnet ni, mudahan lah kesemua nya sihat dan subur..


0 comments:

Post a Comment

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home