Leeds Tunggu Kami Datang!!

Leeds Tunggu Kami Datang!!


Assalamua'laikum warahmatullah
Alhamdulillah bertemu lagi hari ni di blog usang kaknoor
Dah beberapa hari sepi tanpa update resepi kan!!
Hari ni semangat sikit sebab ada gambar baru dari anakanda di Leeds
Dah lama nak letak kat blog cerita dari Leeds ni tapi asyik sibuk je manjang
Kaknoor hanya dapat gambar - gambar sahaja, taklah tau sangat nak bercerita lebih-lebih
Kali ni biarlah gambar dulu berbicara ya
IN Shaa ALLAH jika di izinkan ALLAH tahun depan masa anakanda graduate boleh lah bercerita lebih lebih sikit bila dah jejak sendiri di Leeds ni, itupun kalau ada rezeki dan umur yang panjang.






Masa ni kat Brunei last day anakanda Madihah disini sebelum flight ke UK, dah sebulan lebih di Leeds baru lah mama nya bekesempatan menulis pasal Leeds ni..




Sepanjang perjalanan kaknoor ke UK dah beberapa kali, dan beberapa tempat dah pergi kat UK ni, bentuk bangunan nya macam sama saja kan, jenis bangunan yang lama-lama tu tetap di kekalkan..













































Kabar nya ini ada lah first Mark and Spencer di UK before di expand lagi besar
Kecik je kan!! tapi sekarang ni ya ampun pening kepala nak pilih barang..



Cukup dulu hari ni belanja gambar Leeds saja ok
Jumpa lagi esuk ke lusa jika ada kesempatan dalam kesempitan ni
Belum lagi dapat jejak kaki keLeeds ni tengok gambar je pun jadi lah kan..





Mama doa kan anakanda Madihah // Didi selamat di rantauan walaupun hanya bertemankan kawan-kawan se aliran sahaja, selamat belajar dari Mama, Bapa dan Kakak - kakak semua di Brunei, In Shaa Allah kalau ada jodoh dengan Leeds kita berjumpa nanti masa Didi graduation ok..
Fii Amanillah dari kami semua...


19 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah Anum rezeki anak-anak syukur sangat..

      Delete
  2. belajar art eh kat sana..tahun depan da nak grad..alhamsulillah dapat belajar di negara orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah AD rezeki jugak tu Allah dah tentukan
      tapi anak kaknoor bukan ambik Art dia belajar Food Science

      Delete
  3. Alhamdulillah hebat2 anak2 k.noir semua belajaq kat UK kan. Rezeki maknya juga dapat jejak negara orang kan. Good luck utk didi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Puan Hazel hehe untungkan mak nya tu..
      so far 4 orang yang dah belajar kat sana, setiap kali grad memang kena pergi lah kan
      untung rugi tetap ada Hazel, tambang beribu ribu tu yang rugi sikit tapi hati gumbira berbaloiii lah jugak kan..

      Delete
  4. Harap2 Kak Noor dapat ke Leeds ya. Then boleh lah cerita panjang lebar dan tunjuk gambar2. PH pun boleh lah angan2 nak ke sana juga hee..hee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan PH bnayk tempat dah di UK kaknoor pergi ikut dimana anak-anak belajar
      Di Leeds ni belum sampai lagi, tapi rasa nya taklah jauh beza rasa nya masih di UK jugak kan..

      Delete
  5. SELAMAT KE LEEDS NOOR MMG CBTIK TMPATNYA TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama lagi P tahun kot baru lah dapat ke Leeds sebab dia grad tahun depan

      Delete
  6. Assalam kak..hrher..dah lama saya x jejak ke blog yg penuh bicara ni.

    Alhamdulillah...semoga berjaya anak2 kak nor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa'laikumussalam Rohah, kita sama sama tak menjejaki blog memasing kan, hari ni kita jejak kasih Rohah hehe

      Alhamdulillah rezeki anak-anak mama tumpang happy je

      Delete
  7. alhamdulilah..seronok tgk anak-anak kak noor semua berjaya. Doakan untuk anak-anak saya juga ye kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Idzwa, In Shaa Allah anak-anak Idzwa jugak nampak cerdik tu, tambahan yang kecik tu keletah sangat kaknoor tengok, pasti akan berjuya jugak nanti

      Delete
  8. cantiknya gambar2... beruntung kak noor...berjaya semua anak2 bermakna mak ayah sebenarnya yg berjaya mendidik anak2..semoga anak2 kak noor berjaya dunia akhirat..amin2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Juls mungkin dah rezeki anak anak kaknoor dari yang pertama hingga yang keempat ni belajar kat UK, mak dan ayah tumpang gumbira masa graduate lah dpt jugak tengok tempat orang kan, Allahumma Aamiin semoga mereka berjaya dunia dan akhirat..

      Delete
  9. Terubat rindu ye KN....
    Seronoknya lahai ada anak belajar obersea. Maknya pun dapat jugak tumpang berjalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kan Anom mak nya ni takde lain nak jalannnn je, tak sabar jugak nak tunggu disember tahun depan untuk majlis graduation heheeee

      Delete
  10. Alhamdulillah. Moga terus berjaya buat anak-anak K.Noor. Seronok dapat lihat negara orang ni. Teringin juga sebenarnya.. hihi

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home