Double Choc Moist Steamed Cake Fav Didi

Double Choc Moist Steamed Cake Fav Didi


SELAMAT PETANG untuk semua adik2 blogger,terimakasih sekali lagi kerana sudi menjadi follower akak  
Hari ni memang agak busy jugak lah walaupun hari minggu,tapi kalau kita merancang insyaallah semua akan mengikut jadual
Disebabkan anak2 akak sangat suka dengan chocolate maka hari ni akak mencuba lagi satu resepi kek dari Mc Shahriah Abdullah yang begitu mewah dengan choc tapi kena tukar lah boh nama anak akak boleh kan Sha hehee akak tau Sha mesti kata ok je tu kan
Resepi nya akak ikut bulat2 sama macam Sha buat so kalau ada adik2 yang nak try boleh lah terus ke blog 
Mrs Mc Sha kita yang cute mute tu hari ni tentu dah terubat rindu kat Abang Amin kan Sha..
Bukan macam akak ni setahun sekali je dapat jumpa anak2 tapi masih boleh tersenyum hehe


Sorry  Sha  kek cekelat akak ni taklah secantik yang sifu buat 
tulah sebabnya akak tempekan sedikit benda2 kecik kat atas tu bukan ape nak cover line lah tu


Yang ni ada kacang jagus dan badam special untuk si tukang masak ni yg sangat suka kan kacang
tak kira apa jenis kacang so letak je kat atas tu untungkan jadi tukang masak ni boleh letak suka hati janji benda tu ada kat umah haha gohead je janji sedap




Yang ni  untuk Mr Boss yang sangat tak suka kacang so akak bubuh je manikoran tu 
walaupun citarasa kami berlainan tapi kami tetap BAHAGIA hehehe
SYUKUR ALHAMDULILLAH tak sia2 merantau tempat orang kan 
opsss terlebih sudah STOPPPP..

KESIAN kat meow ni Agnes namanya tak dapat makan kek tu minum je lah daripada dok telan ayaq lioq baik minum puas2


takpe esuk2 nenek buat kek yang ada IKAN ok heheee

14 comments:

  1. Comelnya meow Agnes... terlupa kejap kat DCMSC yang sangat sedap tu... Kak Noor kira berjaya buat, kalau Amie he he hehh bab begini belum lulus lagi kak, tengah belajar!

    ReplyDelete
  2. Gelak baca bab ...COVER LINE tu... hehehehe... ok aje lah kan, akhirnya nak masuk mulut jua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah ogyep sementara nak masuk mulut kena make up dulu utk sesi foto dah lepas tu baru la hantam sama dia haha

      Delete
  3. Ame,kesian kat Agnes dok ikut2 nenek nak kek lah tu tapi syg dia tak dpt makan pulak,confirm kek ni sdp anak2 suka..

    ReplyDelete
  4. amboiii kemain namanye...AGNES..hehehe...waduhhh kak xtahan tgk kek kt atas tu...lg2 tgk lelehan coklat...tgugat selera ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qasey,Agnes tu merajuk kat nenek dia terus gi minum hehee,lelehan coklat ok QH kan dari pada lelehan yg lain hahahaha sorrryyyyyy

      Delete
  5. Hi Kak Noor, kek chokolet sedappp... best betul. I suka itu topping dan hiasan pun cantik. Itu untuk Mr. Boss punya manyak romantic, hehehe

    Salam, Kak. Jumpa lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Ame...rindu lah kt Ame mesti utk Mr Boss kasi cantik2 munye kalau tk nanti bos tk beli bahan lagi nak buat kek hahaa na bodek lah tu..

      Delete
  6. aslmkm kak noor..pekabo? akak dok mana ya? hehe
    sedapnya nampak meleleh je coklat tu..hehe

    ReplyDelete
  7. waalikumuslam Anna,akak dok Brunei lah sayang,tulah yg susah sikit ni kek yg dlm jar tu tahan lama tak??

    ReplyDelete
  8. wahh kaknoor...penuh dgn coklat kek ni..sukaaaa....dah lama tak makan kek coklat..huhuhu

    ReplyDelete
  9. boleh ke Q makan kek ni hari ni tak diet ke??? heheee sorry jgn marah hah akak main2 je..

    ReplyDelete
  10. best nya kek! suka topping mewah macam tu kak noor..baru puas hati makan.. =)

    ReplyDelete
  11. tak tahan tengok lelehan coklat tu kak..sian meow tu tak bagi makan kek..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home