@Heathrow Airport London jumpa 3Putriku heee

@Heathrow Airport London jumpa 3Putriku heee


ASSALAMUALAIKUM semua adik blogger,rindu nya nak bersiaran tapi kesempatan yang tidak mengizinkan terpaksa dipendamkan,hanya sempat update kat Fb je sebab Fb lebih mudah rasa nya maklum lah akak dah biasa dengan mukabuku BW ni kira macam masih baru belum mahir heeee..

Alhamdulillah ni je gambar yang sempat di muatkan kat sini sesampainya di Heathrow Airport puteri2 akak yang tiga orang dah setia menunggu dengan sejambak bunga,dan hati mama pun turut berbunga2 jugak,Alhamdulillah segala letih lesu dalam plane terubat bila tengok anak2 yang ceria menunggu ketibaan mama,tapi rumah anak sulung dengan heathrow airport hanya 20 minit je jadi taklah mama fenin dalam taxi..

Oklah dulu rasanya buat kali ni jumpa lagi dikesempatan yang lain chewah macam tulis surat lah pulak,banyak masa dihabiskan dengan berjalan kalau tak rugi kan jalan jauh2 dok BW saja  betul kan!! adik2 semua kena sabar menunggu next2 gambar lagi ya...
Sorry akak tak dapat lagi nak melawat dan meninggalkan jejak kat blog adik2 semua,Insyaallah bila dah balik semua ke Brunei akan diteruskan aktiviti seperti biasa..
INSYAALLAH ..


25 comments:

  1. Gembiranya Kak Noor dapat jumpa anak-anak, berseri wajah... tak nampak letihnya! Baik-baik di sana ye Kak Noor, jangan lupa balik Brunei....

    ReplyDelete
  2. kak Noor Selamat bercuti. Kim salam kat anak2...:) Kak Noor tgl kat Brunei eh?

    ReplyDelete
  3. Tentu seronok berjumpa anak anak tentu byk yang dibual kan Hv a gr8 time ya Kak Noor ;)

    ReplyDelete
  4. kak noor orang brunei ke? macam baru tahu kot..bestnye dapat jejalan ni..dah terbayang2 betapa excited anak2 kak noor duk tunggu hasil masakan mamanya...

    ReplyDelete
  5. bestttnya akak dah sampai UK
    sure akak masak best2 unk anak2 akak ni kan :)

    ReplyDelete
  6. seronoknya dpy jumpa anak2 tersayang...tersenyum hati ibu...lalu terpancar keceriaan di wajah seorang ibu..

    ReplyDelete
  7. errrrrk dlm gambo tu mane satu kak noor?? macam kembar 4 je mokwo tengok..chomei2 belaka!!

    ReplyDelete
  8. alolllooo smua ank kak nor chumilll2..kirim salam kt semua yer kak:)

    ReplyDelete
  9. Gembira melihat Kak Noor dapat berkumpul dengan anak2..

    Selamat bercuti Kak Noor.. :)

    ReplyDelete
  10. sukanya hati ibu bila dapat berkumpul sekali dgn anak2 .. dah lepas rindu ya kak noor .. muka pun ceria2 selalu ... wani akan tunggu next entry .. jaga diri ya

    ReplyDelete
  11. kak noor nnt amik gambr byk2 tau kat sana.Leh share kt blog nnt.Comel2nye anak kak noor ,pandai2 lak tu.Bertuahnya.

    ReplyDelete
  12. Selamat bercuti di UK kak Noor cayang bersama2 putri2 kesayangan yang cantik...:)) terubat rindu kak Noor dan cik Hubby yaa.. take care muahzzz

    ReplyDelete
  13. Slamat bercuti yg pjg buat kak Noor..
    best nyer dpt bercuti disana..tapi yg best kak noor dpt bertemu ngan anak2 tersyg.. take care kak :)

    ReplyDelete
  14. ha.. lepas l;ah tu rindu rinduan. semua puteri akak tu berkaca mata mcm kak noor jugak yer. sweet je tengok dorang.

    ReplyDelete
  15. salam k.noor..antara semua nmpknya ibu yang posing sakan ye..:) have a nice trip & happy holiday!

    ReplyDelete
  16. Salam k.Noor.pasti ceria dan bahgia disambut puteri2 tersayang....hilang kerinduan.slmt bercuti!

    ReplyDelete
  17. Sonoknya Kak Noor, asyk London jer. Jeles jeles. Jangan lupakan Azie Kitchen ya

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah.. anak beranak semua specky ;))

    ReplyDelete
  19. Assalam kak Noor.
    Comey2 anak dara kak noor,kirim salam utk mereka ye.Selamat bercuti kak Noor.

    ReplyDelete
  20. beruntungnya mak, ayah & anak2 kesygan brunei ni. mesti xsabar nak blk berkhidmat d negara tercinta.

    ReplyDelete
  21. selamat bercuti n shopping3...

    yg paling penting dpt melepas rindu kt anak2 kan k.nooor..
    nanti jgn lupa tayang gambar2 yang mengancam kt kami semua...
    muah...muah...sayang k.noor..

    ReplyDelete
  22. woww..seronoknye kak noor..happy holiday & happy shopping ye kak!

    ReplyDelete
  23. jaga diri bebaik kak nor kat sana...huhuhu

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home