Brownies Cheese Red Velvet

Brownies Cheese Red Velvet



ASSALAMUALAIKUM selamat malam minggu untuk semua adik2 blogger, diharap masa ni sedang bersantai2 lah ya disamping family, kak noor ni sedang dok depan tv dok standbye nak tengok Masterchef heeee, sambil mengupdate blog , mata sat sana sat sini hahaha, tak kisah lah tu janji happy kan..

Hari ni kak Noor nak show kan gambar je,  Brownies Cheese Red Velvet yang kak Noor buat semalam, kak Noor ambil dari blog SHEILA Spices Journey sebab tak tahan dok tengok Sheila post kat fb dan kat blog ni, tapi kak Noor punya tak lah secantik yang Sheila buat, tapi rasa nya memang boleh menghabiskan dua tiga potong sekali gus, tengoklah Pak Haji tu sampai berulang kali dok makan hahahaa...




Pak Haji Naim sedang menjamu selera yang ke dua selepas masak brownies tu, dan menjadi "pengtester" pertama




UNTUK yang nak resepi brownies yang sedap ni boleh lah ke blog SHEILA ya, dah letih nak menaip hee oklah kan sesekali tengok gambar je, jamu mata gitu kan..











FIRST time buat brownies cheese red velvet ni, dari segi rupa tu memang lah takde sangat pun, tapi bila makan memang sangat lazat susah nak berenti, tapi  sendiri mau ingat lah kalau orhang kuruih tu boleh lah makan lebih sikit hahaa...




OK selamat malam dan selamat menonton Masterchef semua nya
Tengok celebrity tu buat kek, rupa nya dia orang pun tak lah pandai sangat kan 
Chewahhhh macam lah kita ni pandai sangat haha...


7 comments:

  1. Salam Kak Nor ..Ros pun dah lama tak mengecis...brownie lagi..sedap tu..jangan malu Pak Aji ya...

    ReplyDelete
  2. assalam kak noor
    sedapnya, nampak pak Haji Naim begitu asyik menikmatinya wahhh kompem sedap ni kak nor
    kalu rvc pun dah sedap tambah cheese lglah sedap kan

    ReplyDelete
  3. Assalam kak noor cayangg.. Mekasih yer sudi mencuba.. Peberet hubby saya juga ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Neks time kena cuba gak ni...terima kasih Kak Noor kerana menggoda kite...

    ReplyDelete
  5. Duhai....terngiang2 bau cheese...jd kepingin

    ReplyDelete
  6. As salam K Noor,

    Nama saya Rose, sebenarnya saya dh lama jd silent reader blog k noor ni..dan dah pernah salin resepi dlm blog k noor tp belum berkesempatan cuba(mohon halal plssss)..kali ni tgk brownies rasa mcm mesti cuba..tp terbantut pula selera bila tgk ada cik lat sekor..tukar gmbr lain ya k noor..jgn marahhh...tp Rose kagum dgn prestasi camera k noor..boleh snap tanpa disedari Cik Lat..:)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home