Chicken Pie Untuk Birthday

Chicken Pie Untuk Birthday



ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam semua nya, hari ni hari memperingati Israk Mikraj, kebetulan cuti umum, anak2 tak sekolah jadi nya semua lah berpuasa, Alhamdulillah anak2 bila di tanya nak tak ikut mama dan bapa berpuasa, masing2 nak ikut so semua lah seisi keluarga berpuasa hari ni, tolak bibik je tak nak ikut, tak kisah lah tu, lagipun puasa sunat je kan, kalau puasa wajib tak nak ikut puasa dah kena rotan tu hahaa....

OK lah berbalik pada resepi hari ni, resepi mudah je pun yang dah selalu adik2 semua buat kan, kebetulan dua hari lepas kak Noor bawa chicken pie ke rumah kawan, dah pos kan kat fb ramai pulak yang bekenan, minta buat kan, jadi nya dalam masa dua hari 3 biji chicken pie lah kak noor buat hee, janji happy kan, resepi ni dah kak noor buat dulu tapi agak kecil,tapi kali ni chicken pie nya dah jadi beso lah pulak, tapi rasa nya sedap lagi yang beso dari yang kecik lebih juicy ..




RESEPI nya boleh rujuk kat sini yang kalau ada yang terbekenan nak buat tu, memang sedap lah tak dapat di pertikaikan lagi PERCAYA LAHHHHHHHHH...
RESEPI CHICKEN PIE sesekali boleh kita tukar untuk buat birthday jugak ni, dah jemu makan yang manis2 tukar selera dengan yang masin2 best jugak tu kan...




SEKIAN  untuk malam ni letih lepas makan memang hebat dari letih sebelum MAKAN
BETUL TAK?? nak berehat dan bersantai IN SYA ALLAH jumpa lagi 
DI LAIN episod ya
Pada yang selalu berkunjung kat blog akak jutaan terimkasih diucapkan dan IN SYA ALLAH bila berkesempatan pasti akak akan menjejaki adik2 semua :)


13 comments:

  1. Pos ke sabah sikit bah Kak Noor..
    Hehehe...cantik pulak chicken pie tu dg ucapan hari jadi..

    ReplyDelete
  2. salam kak noor..

    unik juga kan kak chicken pie utk bday..sangat menarik..kenyang perut makan.hihi..

    ReplyDelete
  3. Salam kak Nor...idea yang bagus untuk ganti kek harijadi..

    ReplyDelete
  4. bestneya kak nor..aah kan kadang jemu jgk asik mkn yg manis je

    ReplyDelete
  5. Salam kak noor.... bagus gak idea tu kak noor... tukar kan kek kepada pie..hehehe...

    ReplyDelete
  6. salam kak Noor..

    buatkan saya sebijik kak... he..he... untuk besday nazid nanti..

    ReplyDelete
  7. Meriah betu dunia masakan ye kak Noor... ada manis, masin, pahit, masam... memang betul tu kalau dah jemu satu rasa, pilih rasa yang lain pulak!

    ReplyDelete
  8. Cantik tulisan atas pie tu. :)

    ReplyDelete
  9. assalam kak noor
    cantik je chicken pai ni mestilah sedap tu
    sy rasanya tak pernah kot makan he heee
    tp hari ni tergoda lak tgk kak noor tayang
    cp resepi ye kak nor

    ReplyDelete
  10. Kak Noor.. kalau rupa di luar nampak menyelerakan, apa tah lagi isi di dalam... aduhaiiii..

    ReplyDelete
  11. Susah tau Kak Nor nak cari Chicken Pie kat kedai... saya pernah makan sekali kawan bagi chicken Pie...sangat sedap

    ReplyDelete
  12. Great delivery. Solid arguments. Keep up the
    amazing work.

    my homepage; Soldes Air Jordan

    ReplyDelete
  13. mmg lain dr yg lain la ,selalu bday kek aje,ni kak noor chicken pie.nak oder la kak noor

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home