Kuah Rojak Makbee Cicah Mangga

Kuah Rojak Makbee Cicah Mangga

Assalamualaikum semua nya adik2 blogger semoga sihat walafiat hendak nya.
Baru lepas berbuka puasa hari ni Alhamdulillah diatas rezeki yang Allah bagi, dan sekarang sedang bersantai dengan kuah rojak pulak dengan mangga sesat kat rumah ni, nasib ada kuah rojak mak bee boleh lah jadi peneman mangga tu.
No resepi today coz mood holiday dah mari heee, dan jagus dalam bakul tu semua utk adik kakak yg datang nanti itu yg di minta Itu lah yang dibawa...







8 comments:

  1. salam kak..

    meleleh ni air liur tengok mangga tu..

    ReplyDelete
  2. Pehhhh...kecur...nk kena cri mangga ni...kuah rojak mak bee ada lagi sebekas lom di buka.

    ReplyDelete
  3. Kak Noor.... kita kalau makan begini harus kuahnya lebih dari mangganya hihihiii

    ReplyDelete
  4. menjejess ayaqliuq kita kaknoor oii!!

    ReplyDelete
  5. assalam kak nor
    kalu cicah jambu atau mangga memang sedap dgn kuah rojak makbee ni
    blk kg singgah beli he hee

    ReplyDelete
  6. Assalam kak noor, wah sedapnya makan rojak dgn kuah yang marbeless ni....terbaikk!!

    ReplyDelete
  7. kuah rojak makbee mmg tbaikkan kak..xleh lwn ngn yg lain..

    ReplyDelete
  8. salam, dah sampai ke Brunei rojak ni kak. kalau kak nor nak cuba produk makanan lain blh singgah blog saya kak. odzyenterprise.blogspot.com 0123208995 tterimakasih kak tumpang lalu.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home