Sambutan Hariraya Yang Biasa2 Takda Yang Special Pun

Sambutan Hariraya Yang Biasa2 Takda Yang Special Pun



ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam :)
ALHAMDULILLAH dah dua hari berturut2 berjalan hari ni dapat santai sikit sebelah malam, baru lah dapat mengupdate blog yang agak berabuk sikit ni sejak akhir puasa dulu.  Apa nak buat tuntutan tugas yang tak henti2nya. 

ALHAMDULILLAH walaupun sibuk dapat jugak menyediakan sedikit juadah utk tetamu pada hari raya baru ni, tapi yang simple2 sja lah, boleh adik2 tengok sendiri dalam gambar contoh laksa kedah, kuzi dan yang paling laris dan latest menu Daging sekilo Bawang sekilo.




INI sebelum tetamu datang dapat santai sikit..




Hidangan yang ala kadar saja




Laksa Kedah menu yang tak dapat di tinggalkan setiap kali hariraya, kalau takda mesti ada yang bertanya, so dah jadi kewajipan memang kena buat laksa, bila ketupat takda pulak sambutan disini, jadi terpaksa buat yang paling mendapat sambutan lah..




LENGANGGG sebelum ada tetamu datang




LANGSIR yang jarang bertukar tapi 
I DONT  CARE hehee



LAKSA menu yg paling ngetoppsss




BEFORE orang datang sempat posing kejab




ANTARA tetamu yang paling awal sekali datang my friend 
LINDA & YATIE

6 comments:

  1. Salam Aidilfitri kak noor. Kalau dekat sah2 Ros pun nak bertandang kerumah kak noor yang bagaikan istana tu....

    ReplyDelete
  2. Wow.. hebatnya food presentation.. kalau Che Mid ni.. nak makan pun naik segan..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya kak noor....

    Biasa-biasa pun penuh jugak meja tu kak noor... teringin pulak nak makan laksa kedah yg kak noor buat tu :D

    ReplyDelete
  4. Grand.... mana ada biasa-biasa... Eh! bilalah dapat jumpa kak Noor dan merasa juadah dari air tangan kak Noor tu. Selamat Hari Raya kak Noor.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak noor,

    Bagi saya ni bukan biasa2 kaknoor tapi class gitu...
    Selamat hari raya maaf zahir batin ya...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Noor cayangggg... sikit je lagi dah nak sampai Brunei tau.... raya ke 3 bertolak ke KK, raya ke 4 masih di KK he heheh... tahun depan bolehlah beraya ke rumah Kak Noor pulak ye... buat visa dulu untuk anak2 hihihiiii.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home