Boston Cream Pie Cupcake Very Delicious Ever And Forever

Boston Cream Pie Cupcake Very Delicious Ever And Forever


ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam semua sahabat maya, semoga semua nya sihat walafiat disamping tugasan harian ya..




MALAM ni nak kongsi satu resepi cupcake yang sangat sedap, untuk adik2 yang rajin mencuba boleh lah try, memang agak rumit sikit lah sebab ada 3 adunan, tapi berbaloii membuatnya. Ini pun anak kak Noor yang buat untuk jualan di sekolah bagi mengutip derma untuk sumbangan ke luar negara, dah tak ingat negara mana hee..




Pada yang nak resepi boleh lah klik pada link ni , rugi tak mencuba resepi ni sangat sedap dan cepat je hilang dari pandangan mata kasar  hahaa...




NAMPAK tak lelehan coklat tu waduh bagiii tak sabar nak buat lagi ni rasa nya..



DIDALAM nya ada krim kastad yang sangat sedap bila digandingkan dengan rasa kek yang sponge tu, ditambah dengan coklat, waduh2 teruja sangat bila MAKAN..

SELAMAT MENCUBA TAU !!!

8 comments:

  1. Salam Kak Noor...
    Wahhh nampak menarik tu...mesti sedap kan...

    ReplyDelete
  2. salam kak noor .memang mengguda jiwa lak nih hihi

    ReplyDelete
  3. wow..sangat2 menarik cupcake ni kak..meleleh juga la air liur tengok lelehan coklat cair tu..hehe..

    ReplyDelete
  4. Boston cream pie cc ni memang ogeyp punya faberet.. manisnya.. berganda2 gitew.. dah lama x buat.. Kak noor punya memang very tempting tuuuu..

    ReplyDelete
  5. Teruja kak...sedap tgk coklat meleleh bak lahar gunung berapi...

    ReplyDelete
  6. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home