Chocolate Muffins Credit Untuk Madihah Yang Rajin.

Chocolate Muffins Credit Untuk Madihah Yang Rajin.



ASSALAMUALAIKUM dan selamat petang  untuk semua adik-adik kak Noor, rasa nya dah lama sangat tak ber BW lagi, yalah dah naik pangkat tugas makin banyak, nak masuk sini pun masa sangat terhad, tapi kerinduaan menggamit untuk mengupdate blog hari ni.

RESEPI ni dari anak ke4 yang pantang ada cuti sikit dari sekolah pasti nak membaking, ALHAMDULILLAH di kala mummy sibuk dengan cucu baru, ada jugak yang buat menu minum petang, tak lah sunyi dapur petang-petang kan.

UNTUK yang nak mencuba resepi ni boleh klik di http://m.joyofbaking.com/muffins/ChocolateMuffins.html
MEMANG SEDAP kalau yang ada chocolate ni kan, jadi boleh lah try ya, mesti nak buat berkali- kali jom!!!




CUACA disini agak mendong- mendong gitu memang makan apa pun sedap saja, jadi sebelum cucu menangis minta dokong maktok nak makan muffin hahaa..

SELAMAT MENCUBA UNTUK SEMUA YA
CAYA LAH TAK RUGI TAU!!
LAGIPUN BAHAN-BAHAN NYA MUDAH JE PUN..


7 comments:

  1. Salam Perkenalan Kak Noor..

    Tgk jer header blog akak teruja lak saya rasa.. hehehe.. Banyaknyer gambo makanan yg sy suka.. Nak2 pulak entri kali nih pasal kek coklat.. Nyum3.. Memang kecur air liur sy kak hehehe Lepas nih leh la follow nak taw makanan apa ada lagi ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak dari kak noor mysha ya, terimakasih sudi singgah sini follow jgn tak follow akak pun dah follow u jugak

      Delete
  2. Sedapnya Kak Noor. Kat sini pun mendung bahkan dah hujan pun di JB ni.. dapat seketul jadilah hihi..

    Cucu kenalah tunggu, maktok kan pakar masak buat apa pun memang sedap kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kakzakie, mmg sedap anak2 akak kejab je dapat licinkan dlm pinggan tu hahaha walaupun hujan ke tidak tetap larissss
      sekarang ni dah banyak selang seli dngn jaga cucu tkde full time ber bw hee

      Delete
  3. assalam dan salam kenal..

    nampak sedap tu.. i tak suka masak tapi suka makan. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumuslam dan salam kenal jugak Azian, wah senang ni suka makan tak suka masak tk kotor tangan haha

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home