Abdullah Iman Cucu Maktok Dah Debab..

Abdullah Iman Cucu Maktok Dah Debab..


ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam adik-adik kak Noor
DAH lama tak masuk sini, dah berhabuk terus bawa vacuum ni nak sedut mana yang patut.
MEMANG busy sangat waktu sekarang ni sebab banyak projek yang belum siap.
NAK TAU projek apa rohsia dulu naaaa...
OKLAH malam ni kak Noor nak show cucu sorang ni, dah  makin debab debum dah sekarang ni.



DAH pandai tengok tv jugak kata Ummi nya, ish budak-budak zaman sekarang ni memang cepat pandai, sekarang ni IMan baru 53 hari, dah bolat - bolat je badan dia.



TERBARU dapat kabar yang barut pun dah tak muat dengan Iman ni 
ADUSS hanya sebulan lebih je pakai barut, kat Oz mana ada jual kan.
SO terpaksa lah bolat- bolat je macam gini..



INI PULAK gaya baby boss yang sedang tengok TV hahaa 
INSYAALLAH seminggu lagi maktok dapat jumpa IMan yeyyyy
OK LAH ya jumpa lagi di lain entry kalau tak busy-busy dengan kerja yang tak pernah 
HABIS HABIS HABIS ni 


11 comments:

  1. Geramnye tengok Iman...gebu aje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maktok lagi geram Zalin sebab kegebusan Iman ni..

      Delete
  2. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa...geramnya cheq sue tgk iman tu maktok! eh...kak noor lah! sukanya cium bau baby...macam mimpi2 je.. peluk cium lah utk iman !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheqsu, alolo sian ek suka wangi baby ke?? meh nak bagi IMan dukong puas2 adussss, maktok lagi lah termimpi2 ni tau

      Delete
  3. memang montok je baby Iman itew...peluk2 sikit untuk Rahel yea Kak Noor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah peluk2 banyak2 untuk Rahel don worry berehhh :)

      Delete
  4. Mulatnye si comel ni...geram nk picit2

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak tecik Rohah mmg lah mulat2 kan,kalau dah besar nanti baru lah manjang2 hahaha

      Delete
  5. Takleh tahan nengonya kak Noor! macam terasa-rasa je saya sedang memeluknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kawan maktok rasa macam tu, apa lagi maktok ni Sweetie cayang rasa nk cubit2 bagi nangis kuat haaha

      Delete
  6. eee...mongelnyaaa..
    sedap di dukung cenggini ni

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home