Buku Masak Pertama ALHAMDULILLAH

Buku Masak Pertama ALHAMDULILLAH





ASSALAMUALAIKUM dan selamat pagi adik-adik blogger semua nya, semoga semua nya didalam sihat dan walafiat hendaknya di samping apa jua tugasan harian.
ALHAMDULILLAH setelah hampir 6 bulan bermula dengan meeting2 dengan boss Sri Diah, kemudian diikuti dengan acara  memasak, mengambil gambil gambar, dan akhirnya menulis resepi, maka INSYA ALLAH akan lahirlah buku masakan kak Noor yang pertama penghujung Mac nanti.  Memang sesuatu yang tak di sangka, sekadar suka suki saja letak gambar di FB, hasil masakan harian dirumah, menarik hati boss besau Karangkraf Puan Sri Diah, untuk kak Noor menulis buku resepi.  Memang agak lama lah proses ni kena tekun dan sabar ALHAMDULILLAH membuahkan hasil.


 INI adik BALQIS yang bersusah payah bawa akak berjumpa dengan Puan Sri, masa ni akak baru balik bercuti di Singapore bersama anak-anak, sampai terpaksa book tiket baru haha tapi ok maaa  I likeee..


ALHAMDULILLAH perbincangan bermula se awal jam 8.00 pagi di office Karangkraf sebelum akak flight semula ke Brunei, terimakasih Puan Sri sudi belanja makan-makan pagi walaupun takde dalam gambar ni.



BERSAMA boss besar yang sangat humble macam langit dengan bumi rasa nya tapiii, itulah ALLAH telah menemukan kami, tapi sebelum ni memang dah jumpa Puan Sri masa akak balik dari UK tak salah tahun 2010 siap tunggu kat airport lagi boss ni sangat-sangat terharu..



BERSAMA  Pa Haryatie yang bertanggungjawab menghantar segala email untuk kemudahan komunikasi Brunei & Malaysia.
ALHAMDULILAH misi hampir sampai ke penghujung jangan lupa adik-adik ke book store insyaALLAH penghujung Mac beli jangan tak beli tau, walaupun tak lah sehebat buku masakan chef-chef tersohor hanya masakan kampongan je...

20 comments:

  1. tahniah Kak Noor...insyaallah saya akan cari buku akak tu....

    ReplyDelete
  2. tahniah knoor...semoga senstiasa suksess....

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak Noor...alhamdulillah, saya turut gembira dengan kejayaan akak ni. nak cari nanti buku ni <3

    ReplyDelete
  4. tahniah!! kak Noor,saya tumpang gembira..

    ReplyDelete
  5. tahniah kak...semoga terus sukses

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak Noor... nanti terbit bagi tau ye.. boleh di cari :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Kak Noor...semoga terus berjaya

    ReplyDelete
  8. Tahniah Kak Noor...gua kagum banget...pastinya Iman cucu maktok pun bangga banget...hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dan Tahniah Kak Noor, ana bangga sangat dan akan dapatkan nanti di pasaran..teruskan perkongsian di blog ye kak..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Kak Noor,macam ni lah orang yang ada wawasan hidup sentiasa cuba mencari kejayaan !.saya tumpang bangga dengan hasilan buku ini.

    ReplyDelete
  11. seronoknya kak ada buku masakan sendiri..tahniah la kak..memang hebat dan terbaek!!

    ReplyDelete
  12. tahniah kak noor!
    semoga terus sukses

    ReplyDelete
  13. terimakasih semuanya yang sudi singgah sini ya, alhamduilllah kak noor mendoa kan agar kalian jugak di beri peluang suatu hari nanti INSYA ALLAH..

    ReplyDelete
  14. Salam Kak noor...
    Alhamdulillah dan tahniah ...teruskan usaha..

    ReplyDelete
  15. Tahniah Kak Noor.. Semoga akak akan terus berkongsi resepi menarik di blog..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home