Nasi Kerabu Kak Noor Dah Sampai Office..

Nasi Kerabu Kak Noor Dah Sampai Office..



ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam untuk semua nya, semoga hari-hari anda riang dan gumbira hendak nya ya, hari ni maktok Iman ni, seharian dok packing nasi kerabu tempahan rakan-rakan Bruneian dan Malaysian, di Negara Brunei Darussalam ni, dari pagi hingga ke petang, rupa nya orang Brunei dah mula suka dengan nasi kerabu ni, siap sedia kan budu lagi, boleh tengok dalam gambar di bawah, sebab kak Noor memang takde bekalan budu, agak susah lah nak cari kat sini,  tapi diaorang ni sanggup bawa budu sendiri untuk makan dengan nasi kerabu kak Noor, hahaha terimakasih banyak-banyak pada semua rakan-rakan yang mengorder nasi kerabu kak Noor hari ni, sampai tak menang tangan di buat nya.




THANKS untuk Hjh Hamidah yang sanggup menghantar gambar-gambar acara makan nasi kerabu kak Noor ni, walaupun rasa nya taklah hebat sangat kot, hehee




MEMANG banyak sangat songeh nak buat nasi kerabu ni, pada yang berminat boleh lah tengok resepi di SINI, dan kalau malas nak kotor tangan boleh order dari kak Noor untuk warga Brunei Darussalam sahaja, yang jauh tu tengok gambar saja lah ya..





OK LAH cukup lah dulu untuk hari ni layan gambar je ya, jika warga Brunei nak order boleh ke pages https://www.facebook.com/DapurKakNoor?fref=ts disana ada nombor telefon boleh whatsapp or msg kak noor ok.

6 comments:

  1. As salam Kak Noor. Seronok nampak kawan kawan menjamu selera dengan hasil air tangan Kak Noor tu

    ReplyDelete
  2. Waalikmuslm Azie, alhamdulillah ni pun dri blog Azie jugak akak sekodeng, thanks jua utk Azie panjangkan resepi sampai ke Brunei.

    ReplyDelete
  3. Salam kknoor.. postlaa sini sikit..

    ReplyDelete
  4. Wah dah wajah baru blog kak noor ye... cantik

    Saya sendiri pun teriur tengok nasik kerabu Kak Noor ni... untunglah warga Brunei ye :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum knorr sedapnya nmpk nasi kerabu knoor tu...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home