Tart Nenas Cheese

Tart Nenas Cheese

Assalamualaikum dan salam kamis 
Semenjak dua menjak ni memang busy sangat
Ada saja tempahan customer antaranya tart nenas ni

 

Tart nenas cheese memang fav seisi rumah, lebihan dari packing untuk customer bolehlah santai-santai makan tart ni jom sapa nak join kaknoor

 

 

Alhamdulillah semasa entry di tulis tart ni sudah tinggal dua tiga bijik je tau haaha, nak makan banyak-banyak boleh lah order pada yang dekat-dekat tu ok, oklah lepas ni ada lagi kek nak dibereskan ni...

Yang berminat boleh lah whatsapp kaknoor ya, boleh ke pages Dapur Kak Noor disana ada nombor tefon kaknoor ok.

26 comments:

  1. mummy mek slalu buat tart nenas je kak noor. tak pernah pulak makan yang cheese ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer suruh mummy buat yg cheese mesti Mek dh tak mau yg biasa tu heehe

      Delete
  2. Alaaa nak oder jauh lah kak noor..
    Cuba share resepi kak noor..
    Nampak sedap tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada resepi kaknoor letak Yatie cer cari mesti jumpa tu

      Delete
  3. Menariknyaaa kak noor! Siqah kalau ada cheese je memang tertarik dah lah dengan menunya. Hehe. Sedapnyaaaaa.. Nak pergi beraya rumah kak noor, kena naik flight pulak πŸ˜…πŸ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali beraya naik flight apa salahnya Siqah enjoy lah sikit kannn

      Delete
  4. cam sedap je tu kak noor.. kalau la dekat2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti kaknoor dpt jumpa ciktie kalau lah dekat kannnn

      Delete
  5. aduh kak noor... menggodanya tart nenas tuhy

    ReplyDelete
  6. kalau dekat dah sama2 mengadap... mau tinggal bekas jer nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kakrose kalau dh tinggal bekas je mesti nak kena buat lgi lah tu kannn

      Delete
  7. Kaknoor...saya yang duduk Brunei ni pun tak tersampai lagi ke rumah kaknoor...seganlah kak...malu tp mahu sebenarnya...setakat ni hanya mampu tengok & telan air liur dululah menu masakan kaknoor ni...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suziana eh dah dekat tu kalau Brunei, kat mana Suzi tinggal jom kita meeting2 or boleh dtg umah kaknoor di sg liang ni tkyh nak malu2 kaknoor pun insan biasa saja Suzi tkde lebih kat mana pun kurang ada lah

      Delete
  8. Nur suka tart bentuk bunga mcm tu...terasa bila makan
    Letak cheese kak Nor, sedapnya rasa
    Trend skrg kot letak cheese dlm makanan...mmg sedappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slrg semua nk letak cheese Qhaifa apa saja makanan nk letak cheese bg menambah sedap kot

      Delete
  9. Ya Allah KakNoor, dahlah biskutnya cute, comel, cantik lagi
    kalau dapat alangkah nikmatnya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau lah kakzakie dekat nk jugak bg sebalang ni kakzakie tapiiiii jauh bebenoo

      Delete
  10. dok makan tart nenas yg takde cheese ja kak noor..

    ReplyDelete
  11. RAMAI YG SUKA TART NENAS NI NOOR...COMEL BENTUKNYA.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum
    Shabt yg jauh alahai sedapppnya
    Meleleh dah ni. .πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹bak post kat nor sblg kecikk

    ReplyDelete
  13. ya ampunnn..sdak nyer tart....
    mleleh abih dh ni kak Noor..

    ReplyDelete
  14. Tak pernah lagi berkesempatan rasa tart jenis ni.

    ReplyDelete
  15. menangis saya tengok tart kak noor ni...

    naaaakkkkkkkk

    ReplyDelete
  16. Sedapnya tart nenas, ada cheese pulak tu. Belum pernah lg makan yg ini kaknoor. Mesti sedap ye.

    ReplyDelete
  17. nampak sedap betul tart nenas cheese kak Noor nih..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home